Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek

Sasuke546

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zarobisz na tym ale zanim wydropisz tyle fms to predzej sie posrasz xD ja bym ci radził 35 bojowiec (medale mozna dropnĄc) i w m2

Opublikowano

Bardzo dobrze zarobisz. Jak bedzie mial dobre srednie to gruba flota poleci :).

Ale lepiej zrobic tak jak kolega wyzej napisal, gdyz fmsy zadko dropia.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

osobiście proponuje już yangi z allegro lub dropa do m1/2 tak szybciej zarobisz na na bestach to każdy kampi , a i pamiętaj że nie zawsze może lotnąć fms

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam wbić 35 lv i ogarnąć jakąś gildie pełno jest takich którzy szukają kogoś kto oddaje expa regularnie. Ogarnij bojowego konia, na tym serwie medale powinny duż onie kosztować ale z 10 to sam wydropisz raczej. Potem jakieś stosowne eq i na metki, coś w stylu Luth'a zobacz jego filmy Aura P itd. Jako drop. A jeżeli chodzi o FMS-y to taki sobie pomysł. Bo ja pamiętam dropiłem FMSY 3 dni pod rząd i dropłem dwa i jeden 20 śr a drugi 13 + do tego koziki i Jelon. Więc średnio powiem. Ale jeżeli naprawdę masz czas to oczywiście to byłby najlepszy zarobek jak pisał. Kasy w cholere za FMSy. Jak duże Sr to w cale nie trzeba robić na +6 tylko +1,2,3 ile tam wypadnie.

0PuYd4Y.gif

Opublikowano

Na s16, z dobrym lvl'em na bronie 30 lvl spokojnie dasz radę zarobić. Starsze serwery, lepsze ceny. Ja na phobosie dorobiłem się eq +9 za żółcie niedźwiedzia. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

osobiście proponuje już yangi z allegro lub dropa do m1/2 tak szybciej zarobisz na na bestach to każdy kampi , a i pamiętaj że nie zawsze może lotnąć fms

Kolego(jeśli mogę), kto powiedział, że on ma to dropić na bestach? Lepiej iść do m3...

Ale osobiście jednak poleciłbym Ci jak wyżej wspomniano dropa na metki w m2... Czyli 35lvl + bojowiec i jedziesz... ;)

Opublikowano

Zbyt duże ryzyko. Lepiej chodzić na metki, dropić kamyczki, ku, ale odradzam ulepszanie fms'a.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Albo pójdź na małpy. Ja na s12 w półtorej godzinie na 18lv z eq+5 wydropiłem 10 medali, bez ściemy i nie miałem podwójnego dropa. Tam medal kosztuje 3kk więc 30kk na półtorej godzinie to niezły zarobek tym bardziej że niedawno zacząłem tam grać, pomysł z FMSami niezły ale chyba lepiej byłoby zdobyć kilka +0 i ulepszać na +9, zawsze jakiś powinien się udać.

fs_overall.png

Opublikowano

Teraz zarobkow jest wiele jednak malo ktory przynosi spodziewane zyski. Podsumowujac temat najpewniej jest chodzic na metki. Jezeli lubisz ryzyko to oczywiscie ulepszanie bo mozesz zarobic nawet kilka razy wiecej.

cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...